Houten wandpanelen

Onze exclusieve, handgemaakte houten wandpanelen van olijfhout passen in elk interieur. De wandpanelen zijn altijd een echte eyecatcher. Kom snel langs in onze showroom en ontdek de mogelijkheden voor uw interieur.

Verbeter de akoestiek met houten wandpanelen

Naast een mooie uitstraling zorgen de moderne houten wandpanelen voor een betere akoestiek in ruimtes. Alle hout strips zijn met de hand vervaardigd uit kleine stukjes olijfhout waardoor elk paneel weer uniek is. Het hout van de wandpanelen is afkomstig van duurzaam verkregen hout. De 3D-wandpanelen zijn dus niet alleen geweldig mooi, maar ook nog eens ecologisch verantwoord.

Koop mooie decoratie

Hout zorgt voor een natuurlijk gevoel in uw woning. Daarom is het een goed idee om een mooi decoratiestuk in uw interieur te plaatsen. In ons aanbod vindt u dan ook authentieke items uit mooie houtsoorten. Zo maakt u uw woning pas echt uniek.

Vraag naar de mogelijkheden

We zijn de enige producent en leverancier in olijfhout in Nederland. Wilt u graag houten wandpanelen of een decoratiestuk voor een dressoir? We bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw interieur. Kom langs in onze showroom in Capelle aan den IJssel of maak een afspraak door te bellen naar 010 – 202 6516.

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.