boomstam design, exclusieve houtsoorten, ambachtelijke meubels, unieke boomstamtafels, tafel op maat rotterdam, boomstamtafel rotterdam, boomstamtafel op maat, exclusieve houten eettafels,industriele boomstamtafels, boomstamtafel ovaal, boomstamtafel met rvs onderstel, meubels op maat rotterdam, boomstamtafels online, boomhout tafel, houten tafel boomstam, tafel boomstam, tafel van boomstam, boomstam tafelblad kopen, tafel gemaakt van boomstam, tafel van een boomstam, boomstam tafel stalen onderstel, boomstamtafels houten, handgemaakte tafels, boomstam tafels, houten boomstam tafel

De exclusieve boomstamtafels van iQonya

Ceder

Stark, praktisch en elegant. Gesneden uit een stuk hout vormen boomstamtafels van cederhout de perfecte eettafel. 

Jeneverbes

Onbedwingbaar, stoer en uniek. Tafelbladen van jeneverbeshout vormen excellente tafels voor een chique interieur. 

epoxytafels

Unieke en handgemaakte epoxytafels geven de perfecte sfeer aan uw interieur

Geheel op maat gemaakt.

Om er voor te zorgen dat uw interieur de perfecte uitstraling krijgt, is het belangrijk dat de boomstamtafel de juiste afmetingen heeft. Hierdoor biedt iQonya de mogelijkheid om de door u gekozen tafelblad op maat te maken. 

Uitgebreide collectie van unieke boomstamtafels

IQonya biedt een ruime collectie van meer dan 200 boomstamtafels. Elk van deze tafelbladen is uit een stuk hout gesneden en zijn van unieke vorm. Dit gecombineerd met het feit dat de tafel naar uw specifieke wensen wordt afgewerkt, betekent dat U een geheel unieke boomstamtafel krijgt aangeleverd. 

Snelle levertijden

Nadat er door U gekozen is wat voor boomstamtafel U wilt, beginnen we gelijk met de afwerkingen waardoor we gemiddeld een levertijd van een a twee weken hebben. 

Contact

e-mail: info@iqonya.nl tel:0102026516 whatsapp:0624903392

Boomstamtafel
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.