Exclusieve boomstamtafels op maat gemaakt | iQonya - ruim assortiment
boomstam design, exclusieve houtsoorten, ambachtelijke meubels, unieke boomstamtafels, tafel op maat rotterdam, boomstamtafel rotterdam, boomstamtafel op maat, exclusieve houten eettafels,industriele boomstamtafels, boomstamtafel ovaal, boomstamtafel met rvs onderstel, meubels op maat rotterdam, boomstamtafels online, boomhout tafel, houten tafel boomstam, tafel boomstam, tafel van boomstam, boomstam tafelblad kopen, tafel gemaakt van boomstam, tafel van een boomstam, boomstam tafel stalen onderstel, boomstamtafels houten, handgemaakte tafels, boomstam tafels, houten boomstam tafel

Handgemaakte boomstamtafels

Ceder

Sterk, praktisch en elegant. Handgemaakt uit een stuk massief hout, met een uniek geurtje. 

Jeneverbes

Onbedwingbaar, stoer en uniek. Tafelbladen van jeneverbeshout vormen excellente tafels voor een chique interieur. 

epoxy tafels

Epoxy hars verbindt verschillende puzzelstukjes van hout tot een onvergetelijke puzzel.

 • Ronde/Ovale Epoxy eettafel

  Meer informatie
 • Olijfhouten epoxy tafel iqonya

  Olijfhouten boomstam epoxy eettafel

  Meer informatie
 • Epoxy boomstam eettafel

  Meer informatie
 • Ceder boomstam eettafel

  Meer informatie
 • Eucalyptus boomstamtafel tuintafel

  Meer informatie

Bij iQonya hechten we een grote waarde aan individualiteit. Hierdoor geven we onze klanten een groot aantal opties bij samenstellen van hun droomtafel. In een individueel gesprek gaan we alle details langs en nemen we de tijd om tot de juiste keuze te komen. Met meer dan vierhonderd tafelbladen is er wellicht zelfs reden tot keuzestress. Elk tafelblad heeft namelijk zijn eigen karakter en individualiteit. Deze unieke fictie zit verweven in de knoesten en lijnen van het tafelblad. Gesynthetiseerd met de culturele significantie die olijf- en cederhout al voor eeuwen geniet aan de middellandse zee heeft u geen tafel, maar een stuk cultuur thuis. 

Geheel op maat gemaakt

In ons individuele gesprek, pakken we eerst de meetlint om alle aspecten van uw tafel precies uit te meten. U geeft ons de afmetingen waarin u uw boomstamtafel wilt hebben en wij gaan op zoek. Als onze zoektocht niks oplevert, kunnen er voor kiezen om het tafelblad in te korten of een andere combinatie te kiezen. Hiermee garanderen we dat uw boomstamtafel perfect in uw interieur past.

Duurzame boomstamtafels

De houtsoorten die wij gebruiken voor onze boomstamtafels (olijf- en cederhout), zijn van grote culturele in het Middellands zeegebied. De ceder is bijvoorbeeld het nationale symbool van Libanon en aan de Egeïsche zee kunt vele liederen en gedichten vinden die olijfbomen prijzen. Om dit cultureel erfgoed in acht te nemen gebruiken we alleen duurzaam verkregen hout voor onze boomstamtafels en tafelbladen. Wij gebruiken het hout van bosterreinen, die heel lang geleden op natuurlijke wijze ‘overleden’ zijn. Wij sponsoren het aanleggen van nieuw bosgebied. Hieruit volgt ook ons credo “Giving wood a second life”. Samen geven we hout een tweede leven in de vorm van een prachtige boomstamtafel.

Epoxy boomstamtafels

U kunt er ook voor kiezen om uw tafelblad of tafelbladen met epoxy aftewerken. U kiest dan een collectie van kleine houtstukken of tafelbladen die samengevoegd worden tot een geheel in een epoxy boomstamtafel. Hier kunt meer foto’s vinden van epoxy boomstamtafels. 

Snelle levertijden

Nadat in ons individueel gesprek, we uw droom boomstamtafel hebben ontworpen kunnen wij gelijk aan de slag. Dit kan omdat wij zelf beschikken over onze eigen voorraad van tafelbladen. Uw tafelblad wordt direct uit voorraad geleverd en op maat gemaakt. Wij leveren uit onze showroom in regio Rotterdam naast Nederland, ook onze tafels in België en Duitsland.