Prijzen

Op deze pagina vind je de prijzen van onze boomstamtafels, salontafels en epoxytafels. Elke tafel wordt naar jouw individuele wensen samengesteld waardoor de prijzen voor jouw tafel kunnen verschillen van de prijzen op deze pagina worden aangegeven. 

Prijs epoxy tafel

Er is een reden waarom we geen specifiek prijzen op de website kunnen vermelden. De prijs van een (was)tafel is afhankelijk van een aantal zaken:

 • De grootte van de tafel
 • Het soort hout
 • De hoeveelheid arbeid
 • Het onderstel of de waskom
 • De dikte van het tafelblad
 • Ontwerp van het tafelblad
 • De hoeveelheid epoxy die nodig is 
 • Of de epoxy ook gekleurd moet worden 
 
Elke tafel is uniek en wordt met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats. Dit vakmanschap en dit maatwerk kan niet in vaste prijzen worden gegoten.
We kunnen je wel een richtprijs geven zodat je ongeveer weet waar je aan toe bent. De vierkante meter (m2) prijs is tussen de 1500 en 2600 euro. 

De beloftes van Iqonya

 • Eerlijk fairtrade hout afkomstig uit Turkije
 • De mogelijkheid om zelf de epoxy te gieten
 • Een grote voorraad jeneverbes, ceder en olijfhout
 • Alles wordt vervaardigd in eigen werkplaats, geen tussenschakels
 • Zelf je tafel ontwerpen, bepaal afmetingen, hout en afwerking
 • Levertijd tussen de 6 en 12 weken

Dit zeggen onze klanten

a.f. mulder
a.f. mulder
15/07/2022
echt een bedrijf die met je meedenkt en alle ruimte geeft voor je eigen ideeën , echt goede service met advies en ook de mannen die komen installeren , lieve mensen top gedaan .
Peter Verbeek
Peter Verbeek
25/06/2022
We zijn heel blij met onze mooie badkamer planken van cederhout. Mooi glad en in de olie gezet, geheel naar onze wens, echt vakmanschap!
Jolanda Van Soest
Jolanda Van Soest
23/06/2022
Via een boeren markt ben ik hier terecht gekomen ik was al een tijdje op zoek naar mooie boomstam tafel maar erg duur ...tot dat ik bij deze fantastiese zaak kwam ik keek me ogen uit. En de tafels scheelde best hoop dan in meubel zaak. Kortom ik was verkocht!!! Ook de baas was zo lief ze legde mij alles uit liet me van alles zien. En koffie met wat lekkers heerlijk!! Dus tafel uit gekozen. Ik moest alleen terug voor kleur oli uit te zoeken. Ik zag me tafel en was verliefd hoe kan je verliefd worden op je tafel!! Alles zat er in wat ik niet had kunnen bedenken .en dit alles door echt zeer goed advies!! Waar vele meubel winkels nog eens van kunnen leren!! Er zat diepte in, de vorm, echt de tafel had alles wat ik zo graag wilde. En ze doen niet enkel tafels ze doen zoveel meer !! Als je iets zoekt ga dan naar iQonya u zal er zeker geen spijt van krijgen..
Sirius Sirius
Sirius Sirius
31/05/2022
Heel goed geholpen erg vriendelijk mensen Er tevreden met het resultaat!!! Heel mooi tafels wastafels enz
Angela Wuyster
Angela Wuyster
30/05/2022
Zeer veel keus, vriendelijke mensen en eerlijke prijzen. Bij ons waren poten niet helemaal op maat maar dezelfde dag nog hersteld en tafel geleverd. Tevreden klant
Willeke Sassen
Willeke Sassen
22/05/2022
Een bedrijf wat alles goed voor elkaar heeft. Vriendelijk ontvangen, rondleiding gekregen. Ziet er allemaal top uit. De tafels zijn echt bijzonder en erg mooi. Als u iets unieks wilt zou ik zeggen ga hier eens kijken.
Carla Tooi
Carla Tooi
22/05/2022
Zaterdag 15 mei een bezoekje gebracht aan iQonya boomstamtafels. We zijn heel vriendelijk ontvangen, kregen koffie en uitleg over wat er zoal allemaal mogelijk is als je een boomstamtafel wilt hebben. We kregen een rondleiding langs tafels die al klaar waren, maar ook langs de werkruimte, de puzzelruimte en de ruimte waar alle houten boomstamdelen liggen opgeslagen. Daar konden we een aantal stukken hout uitzoeken om mee te gaan puzzelen totdat we de perfecte tafel voor ons huis hadden. Van deze puzzel worden de stukken hout aan elkaar gemaakt middel epoxyhars. Je kunt de hars zelfs nog een kleurtje geven zodat de tafel helemaal in je interieur past. Deze zaak is echt een aanrader voor als je een unieke tafel wilt hebben. Vriendelijke groet, Carla, een zeer tevreden klant. 😃
Alex Brandenburg
Alex Brandenburg
08/05/2022
Goed en netjes geholpen je kom voor 1 tafel maar ziet zoveel moois zodat je met 2 tafels naar buiten loopt 👍👍👍
Corine Vdhoeven
Corine Vdhoeven
07/05/2022
Prachtige expoxy- tafels. Goed advies, vriendelijke eigenaresse en fantastische bezorgers.
epoxytafel eettafel boomstamtafel epoxy jeneverbes hout houtentafel

  Vraag een offerte aan

  Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

  Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.