Maatwerk vergadertafel

Iqonya beschikt over een grote voorraad boomstammen, waardoor je de vergadertafel naar eigen wens kunt samenstellen. Een vergadertafel voor 12 personen? Geen probleem! 

Sterk & duurzaam

De bladen van de vergadertafels worden hoogwaardig afgewerkt. Hierdoor voorkomen we dat er haakjes aan de tafel zitten die de kleding beschadigen. Daarnaast blijft de vergadertafel lang mooi en is een keer thee of koffie morsen geen probleem! 

Bijzondere afwerking

Een tafel die de merkwaarden en het DNA van het bedrijf vertegenwoordigen. Dat kan! Door in de epoxy de huisstijl kleuren terug te laten komen of producten in de epoxy mee te laten gieten. 

Denk aan koffiebonen voor een horecazaak of koffieleverancier. Of denk aan gereedschap voor een technische groothandel of installatiebedrijf. Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden!

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.