Houten Epoxy tafel kopen? | op maat gemaakt - iQonya

Stel uw eigen houten epoxy tafel samen met iQonya

before epoxybrabant6

Bekijk hoe epoxy een tafelblad transformeert tot een riviertafel

Epoxy vult de verschillende gaten en gleuven van een tafelblad, en vormt een soort ‘rivier’. Hierdoor noemen we dit soort epoxy tafels ook wel riviertafels. 

 • Epoxy tuintafel voor buiten

  Meer informatie
 • Epoxy boomstam eettafel

  Meer informatie
 • Ronde/Ovale Epoxy eettafel

  Meer informatie
 • Olijfhouten epoxy tafel iqonya

  Olijfhouten boomstam epoxy eettafel

  Meer informatie
 • Olijfhouten Epoxy salontafel rode epoxy

  Meer informatie
 • Jeneverbs Epoxy salontafel doorzichtige epoxy

  Meer informatie
 • Olijfhouten groene boomstam epoxy eettafel

  Meer informatie
 • Exclusieve houten epoxy salontafel op maat gemaakt van boomstamtafelbladen

  Meer informatie

Openingstijden

 • Maandag: op afspraak
 • Dinsdag: 10:00-17:00
 • Woensdag: 10:00-17:00
 • Donderdag: 10:00-17:00
 • Vrijdag: 10:00-17:00
 • Zaterdag: 10:00-17:00
 • Zondag: 12:00-17:00

Vraag hieronder uw offerte aan voor een houten epoxy tafel!

  IQonya biedt zijn klanten de mogelijkheid om volledig betrokken te zijn bij het ontwerpen van hun epoxy tafel. Eerst wordt er in een individueel gesprek bepaald wat het meest past bij uw wensen. Het tafelblad, of de verschillende puzzelstukken zoals we ze ook noemen, worden gekozen om een unieke epoxy tafel te vormen. Daarna kijken we met wat voor epoxy hars en in welke kleur de verschillende delen van de tafel gevormd kunnen worden tot een geheel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het hele tafelblad te bekleden met epoxy hars of er juist voor kiezen om alleen epoxy te gebruiken om de verschillende delen van de tafel samen te voegen. Ook kunnen er kleine beelden of visjes in de epoxy ondergedompeld worden, vaak kiezen onze klanten om een belangrijk symbool te onderdompelen, zodat het echt hun individuele tafel wordt. Hieronder vindt u verschillende foto´s van de projecten die we reeds hebben voltooid en zullen voltooien, ook vindt u een beknopte samenvatting van onze werkwijze. Wilt u ook uw eigen epoxy tafel of boomstamtafel samenstellen? Neem dan gerust contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk met u een individueel gesprek inplannen om uw dromen waar te maken. 

  Puzzelstukjes van exclusieve houtsoorten

  Wij hebben de – voor Europa – exclusieve houtsoorten jeneverbes en ceder voor u op voorraad. Ook voor eucalyptus- en olijfhout bent u bij ons ook aan het goede adres! De natuurlijke geur van ons hout is blijvend en zorgt voor een rustgevende, natuurlijke sfeer in uw huis. Deze exclusieve houtsoorten vormen de puzzelstukjes van elke epoxy tafel en zijn daardoor onmisbaar. Elke houtsoort komt met zijn eigen verhaal en vormt de epiloog van uw tafel. De ceder is door zijn robuustheid en centrale rol in scheepsbouw gekozen als nationale symbool van Libanon. Olijfhout staat bekend aan de middellandse zee om zijn antibacteriële eigenschappen. Doordat we beschavingssymbolen gebruiken om meubels te maken, is het voor ons van uiterst belang dat het hout dat we gebruiken duurzaam verkregen is. Wij gebruiken daarom alleen hout van bosterreinen, van bomen die allang ‘dood’ waren. Voor ons leeft hout echter altijd ποτέ δεν πεθαίνειποτέ, vandaar is onze slogan giving wood a second life 

  Meedoen bij de afwerking van uw epoxy tafel? 

  Bij aankoop kiest u in welke soort en kleur olie het blad wordt afgewerkt. De kleurwaaier geeft u volop de mogelijkheid voor een unieke keus. Wij testen de olie op de onderkant van uw originele blad, zodat u meteen ziet wat u koopt. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

  U mag zelf bepalen in hoeverre u betrokken wil worden in het proces van het kleurgieten. Wij gieten een ongeveer 5 millimeter laag epoxy in de door u gewenste kleuren en accenten. De rest vullen wij met doorzichtige epoxy. Zo ontstaat een prachtige en bijzondere 3D-structuur. Het resultaat is een uniek, handgemaakt tafelblad: ‘One of a kind’!

  Snelle levertijden

  Nadat in ons individueel gesprek, we uw droom Epoxy tafel hebben ontworpen kunnen wij gelijk aan de slag. Dit kan omdat wij zelf beschikken over onze eigen voorraad van tafelbladen. Uw tafelblad wordt direct uit voorraad geleverd en op maat gemaakt. Wij leveren uit onze showroom in regio Rotterdam naast Nederland, ook onze tafels in België en Duitsland.