boomstam design, exclusieve houtsoorten, ambachtelijke meubels, unieke boomstamtafels, tafel op maat rotterdam, boomstamtafel rotterdam, boomstamtafel op maat, exclusieve houten eettafels,industriele boomstamtafels, boomstamtafel ovaal, boomstamtafel met rvs onderstel, meubels op maat rotterdam, boomstamtafels online, boomhout tafel, houten tafel boomstam, tafel boomstam, tafel van boomstam, boomstam tafelblad kopen, tafel gemaakt van boomstam, tafel van een boomstam, boomstam tafel stalen onderstel, boomstamtafels houten, handgemaakte tafels, boomstam tafels, houten boomstam tafel

Exclusieve houten epoxy salontafels van iQonya

Unieke boomstam salontafels

IQonya biedt zijn klanten de mogelijkheid om volledig betrokken te zijn bij het ontwerpen van hun salontafel. Eerst wordt er samen een uniek tafelblad gekozen dat perfect past in uw interieur. Dit tafelblad kan uit een stuk bestaan of een collectie van kleinere houtstukken samengevoegd door bijvoorbeeld epoxy hars. U kunt in dit proces ook kiezen tussen verschillende houtsoorten voor uw salontafel. Wij zijn specialist in twee houtsoorten wanneer het komt tot salontafels: olijf- en cederhout. Olijfhouten salontafels staan bekend om hun uitdagende en stoere structuur, terwijl cederhouten salontafels bekend staan om hun sterke en stoïcijnse houding. De vele gaten en gleuven van het tafelblad kunnen, als u dat wenst, gevuld worden met epoxy. Hierin kunnen bijvoorbeeld objecten of symbolen die u heeft gekozen, ondergedompeld worden. Hiermee wordt uw salontafel echt uw unieke salontafel. Wilt u een individueel inplannen, om de opties te bespreken voor een unieke salontafel? Neem dan gerust contact met ons op of stuur gemakkelijk een whatsapp bericht. Onze ontwerpers zullen u verder helpen in het samenstellen van uw droomtafel. 

Epoxy salontafels op maat gemaakt

Een van de meest gekozen afwerkingen voor onze salontafels, is een afwerking met epoxy. Epoxyhars vult de vele gaten en gleuven van het tafelblad en vormt een unieke salontafel. Naast een massief tafelblad kunt u kiezen om een salontafel samen te stellen uit kleinere houtstukken. De salontafel wordt hiermee een soort puzzel, die u persoonlijk legt omhelsd door het epoxyhars. 

U mag zelf bepalen in hoeverre u betrokken wil worden in het proces van het kleurgieten. Wij gieten een ongeveer 5 millimeter laag epoxy in de door u gewenste kleuren en accenten. De rest vullen wij met doorzichtige epoxy. Zo ontstaat een prachtige en bijzondere 3D-structuur. Het resultaat is een uniek, handgemaakt tafelblad: ‘One of a kind’!

Eigen voorraad van ronde salontafels 

IQonya produceert en importeert haar eigen tafelbladen. Dit wordt gedaan om te garanderen dat de tafelbladen die gebruikt worden, verkregen zijn uit duurzaam verkregen hout. Het hout dat gebruikt wordt voor onze boomstamtafels, salontafels en wastafelbladen is verkregen uit bosterreinen, van bomen die allang ‘dood’ waren.

Uit onze grote collectie van meer dan vierhonderd tafelbladen, gevestigd in regio Rotterdam, leveren we onze salontafels naar elke stad in Nederland en België. 

olijf

Symbool van antieke beschavingen. Olijfhouten salontafels geven uw interieur de perfecte en unieke sfeer.

boomstam-salontafel

ceder

Strak, sterk en duurzaam. Cederhouten salontafels geven de perfecte chique sfeer aan uw interieur

Vraag hieronder een offerte aan. Wil je direct een prijsopgave? Geef dan ook aan wat de afmetingen zijn en wat voor soort tafelpoot je zou willen én welke houtsoort je voorkeur heeft. 

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.