Chat with us, powered by LiveChat
Boomstamtafels gemaakt van olijfhout 2018-09-29T22:27:27+02:00

Boomstamtafels gemaakt van olijfhout

De olijfboom is een boom die wordt genoemd in eeuwenoude legendes. Hij wordt heilig verklaard in alle abrahamitische religies. De oudste bekende vinding van de olijfboom is op het Griekse eiland Santorini, gelegen in de Middellandse Zee. Volgens deze ontdekking werden olijfbomen verbouwd sinds de eerste mensen er woonden, Daarom wordt er ook gezegd dat de olijfboom “de vader van alle bomen” is. In het noorden is de olijfboom via Anatolië verspreid naar Griekenland, Italië en Spanje en in het Zuiden is de boom via Egypte verspreid richting Noord-Afrika. Hoewel de olijfboom later ook verspreid is naar Azië en Zuid-Amerika, blijft het een Mediterrane boomsoort; een boom die grote invloed heeft op de Mediterrane culturen.

De olijfhouten boomstamtafels van iQonya

Bij de productie van onze boomstamtafels zijn we geïnspireerd door deze culturele significantie van de olijfboom. Olijfhouten boomstamtafels, beelden en decoratiestukken van iQonya geven door deze culturele significantie, de unieke vorm en de uitstraling van olijfhout de perfecte sfeer aan uw woonkamer.

Ons assortiment van olijfhouten meubels

iQonya heeft een wijd assortiment van olijfhouten meubels, beelden en tafelaccessoires. Hieronder vindt u een paar uitgelichte producten uit onze collectie.

Geïnteresseerd?