Hout decoratie

Hout decoratie zorgt voor een unieke uitstraling in uw interieur. Wilt u ook graag een eyecatcher in uw woonkamer? Bekijk dan het aanbod aan wood art bij iQonya. Hier vindt u het decoratiestuk uit exclusieve houtsoorten dat bij uw smaak aansluit.

Ontdek unieke vormen hout decoratie

Wilt u de moderne sfeer in uw woning benadrukken? Dan is het een goed idee om een uniek stuk decoratie uit hout aan te schaffen. In ons aanbod vindt u stukken met unieke vormen uit cederhout, jeneverbes of olijfhout. Deze houtsoorten worden niet vaak gebruikt voor decoratie en daardoor haalt u een zeldzaam object in huis. Doordat geen enkele boom hetzelfde is, is uw decoratiestuk ook écht uniek. Daarbij zorgt het resultaat voor een natuurlijke en exclusieve uitstraling. Plaatst u uw decoratie uit hout op een dressoir of wilt u graag een lampenvoet? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Plan een afspraak

Wilt u een uitzonderlijk object in uw interieur? Dan kunt u in onze showroom langskomen om de mogelijkheden te bekijken. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken, zodat we samen met u, uw wensen bespreken en een stuk op maat maken. Heeft u nog vragen over onze service? Bel dan naar 010 - 202 6516.