IQonya 's-Hertogenbosch Epoxy tafel op maat

Epoxy tafel op maat 's-Hertogenbosch

Iqonya biedt prachtige epoxy tafels op maat in ‘s-Hertogenbosch, maar we leveren ook ver daarbuiten! iQonya maakt uw Epoxy droomtafel Wij maken uw gewenste epoxy tafel precies op maat. Bepaal zelf de vorm, afmeting, kleurstellingen, en de houtsoort. iQonya werkt met de volgende exclusieve houtsoorten: jeneverbeshout, eucalyptushout, olijfhout en cederhout. Naast tafels maken wij ook andere soorten meubels van hout met epoxy op maat. Denk aan krukken, wastafelbladen en bankjes. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

De voordelen van de iQonya Epoxy tafels

IQonya 's-Hertogenbosch Boomstamtafel op maat

Uw Epoxy tafel op maat in 3 stappen

1.Geef ons uw wensen door

Bij iQonya maken we uw tafel compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons uw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in onze showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. Volg het proces zelf

We houden u graag op de hoogte van de voortgang van uw tafel! {Gedurende de productie van de epoxy tafel sturen we u foto’s en statusupdates.} Ook bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken. Wanneer u een tafel met epoxy heeft besteld, Kan u zelf meedoen met het gieten van de epoxy.

3. thuisgeleverd en montage

De productie- en levertijd van uw tafel op maat, hangt af van het soort tafel en de wensen. Een eenvoudige houten tafel wordt al binnen een paar dagen thuisbezorgd. Een complexe tafel met epoxy duurt 2 tot enkele weken. Wanneer de tafel afgerond is, bezorgen (en monteren) we hem netjes bij u thuis in ‘s-Hertogenbosch of omgeving!

Prachtige resultaten en tevreden klanten

We ontwijken het liefst grote shoppingmalls. Bij toeval kwamen we in de loods van Sule terecht. Een spannende aankoop want we wisten meteen dat dit vakmanschap ook een prijs heeft. Ja, het is onze duurste aanschaf geweest waar we met het meeste plezier aan terug denken. Ze hielp ons met erg veel geduld en dacht zorgvuldig met ons mee – zodat er een creatief proces ontstond. We hadden een sterke wens: dat de tafel binnen een week af zou zijn (zodat we onze housewarming konden vieren met tafel). En dat kon! Ze heeft er hard aan gewerkt en tussendoor mochten we langskomen om de kleur te beoordelen. Ze kwam hem vervolgens persoonlijk afleveren. Het restdeel van het tafelblad gebruiken we als houder voor onze laptop/tijdschrift in bad (zie foto). Haar duurzame manier van werken sprak ons ook aan. Alles wordt gebruikt.

Christine Bos

Ga zo door

Vandaag onze prachtige olijfbomenhouten bladen opgehaald voor de badkamer. We zijn er superblij mee. Goed geholpen, alles zoals we het wilden. Prachtig op maat gemaakt. Tussentijds werden we op de hoogte gehouden met foto’s. Klein bedrijf waar je met liefde wordt geholpen.

Rob en Sonja

Wilt u ook een Epoxy tafel op maat?

Komt u uit de regio ‘s-Hertogenbosch en zoekt u een tafel op maat? We horen graag van u! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Epoxy tafel op maat laten maken in uw regio?

    iQonya levert Epoxy tafels op maat door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. U bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, ziet u uw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.