Exclusieve houten wastafelbladen van iQonya

Bent u op zoek naar een houten wastafelblad, dan bent u bij iQonya bij de juiste locatie. IQonya biedt als eerste en enige de volgende houtsoorten aan om als wastafelblad in uw badkamer geplaatst te worden:  jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout. Wij produceren en importeren al onze wastafelbladen zelf, waardoor we over een ruim assortiment beschikken van meer dan 200 wastafelbladen die direct leverbaar zijn. Hiernaast bieden wij de mogelijkheid om uw wastafelblad op maat te maken zodat het perfect in uw badkamer past. 

Op maat gemaakte wastafelbladen 

IQonya biedt de mogelijkheid om uw houten wastafelblad op maat te laten maken, waardoor onze wastafelbladen perfect in uw badkamer passen en de ultieme sfeer creëren.  Hiernaast bevat ons assortiment bevat wastafelbladen in alle maten, waardoor er zeker iets tussen staat dat bij uw interieur past. 

Duurzaam en ambachtelijk

Voor welke exclusieve houtsoort of afwerking u ook kiest als wastafelblad, bij iQonya weet u het zeker dat onze wastafelbladen op duurzame en ambachtelijke manier geproduceerd zijn. Wij produceren en importeren al onze tafelbladen zelf, waardoor we garant kunnen staan dat onze tafelbladen op een duurzame en ambachtelijke manier worden geproduceerd. 

Kom langs in de showroom in Capelle aan den IJssel, de koffie staat klaar!

Bent u ervan overtuigd geraakt dat de mogelijkheden voor een houten watafelblad bij IQonya ook iets voor u zijn? Neem direct contact met ons op voor een afspraak en bel naar 010 – 202 6516. Samen bespreken we dan persoonlijk wat de opties zijn voor uw interieur. 

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.