Exclusieve houten consoles van iQonya

Bent u op zoek naar een console, die gesneden is uit één stuk hout? Dan bent u bij iQonya op de juiste plek. Wij bieden u bijzondere meubels die niet elders verkrijgbaar zijn. Wanneer u een ruimte een unieke uitstraling wilt geven, bijvoorbeeld met een bijzonder console, zorgen wij hiervoor, mede doordat onze producten een bijzonder natuurlijke uitstraling hebben. Zeker ook omdat onze artikelen uit eigen voorraad komen en dus niet snel op andere plekken te vinden zijn.

Consoles gesneden uit één stuk hout

Als uw voorkeur uitgaat naar een console, heeft u bij ons een ruime keuze. Daarbij moet vooral ook bedacht worden dat er verschillende soorten boomstammen en houtsoorten gebruikt wordt voor onze consoles. Dit maakt dat onze consoles elk hun eigen uitstraling hebben en er daardoor geen twee van hetzelfde item te vinden zijn.

Verrijk uw woonkamer met de consoles van iQonya

Wilt u een echte eye catcher in de vorm van een console of boomstamtafel in uw woning zetten?  In alle gevallen bieden onze boomstamtafels en consoles dé uitkomst. Bekijk alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben online of bezoek de winkel.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

Wilt u meer weten over ons aanbod? Kom dan eens bij iQonya op de Venkelbaan 49 in Capelle a/d Ijssel langs of bel naar 010 – 202 6516. U maakt zo direct een afspraak. Door onze flexibele openingstijden is het mogelijk om onze showroom voor u te openen wanneer het u uitkomt. Alle reden om direct met ons in contact te treden.

 

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.