Exclusieve boomstamplanken van iQonya

Bent u op zoek naar een exclusieve tafel gemaakt van boomstamtafelplanken, dan bent u bij iQonya bij het juiste adres. iQonya heeft een ruim assortiment van meer 300 boomstamplanken, die voor u op maat gemaakt kunnen worden. In ons assortiment vindt u boomstamplanken van verschillende exclusieve houtsoorten, waaronder eucalyptus-, ceder– en olijfhout. Naast boomstamtafels kunnen onze boomstamplanken ook gemaakt worden tot salontafels en wastafelbladen.

Op maat gemaakte Boomstamplanken 

Bij iQonya geeft u de optie om uw boomstamtafel op maat te maken. Hierdoor passen onze boomstamplanken perfect in uw interieur, waardoor de tafel de perfecte individuele sfeer creëert. Ons assortiment bevat tafelbladen in alle maten, waardoor er zeker iets tussen staat dat bij uw interieur past. En als het niet past kan de boomstamplank bijgesneden worden zodat het wel in uw interieur past. 

Exclusieve boomstamplanken

Voor welke exclusieve houtsoort u ook kiest als boomstamplank, elke variant heeft zo zijn eigen uitstraling en omdat alles ambachtelijk met de hand gemaakt wordt, zijn geen twee tafelbladen gelijk aan elkaar. Zo creëert u eenvoudig een exclusief interieur in bijvoorbeeld uw woonkamer. Onze producten zijn nergens elders te zien waardoor juist uw ruimte zo uniek wordt. Daarnaast importeren wij alles zelf, om zeker te zijn dat het hout duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Kom langs in de showroom in Capelle aan den IJssel

Bent u ervan overtuigd geraakt dat de mogelijkheden voor een boomstamplank bij IQonya ook iets voor u zijn? Neem direct contact met ons op voor een afspraak en bel naar 010 – 202 6516. Samen zoeken wij dan naar een unieke optie die precies past bij uw wensen. Voor u het weet heeft u interieurstukken van bijzondere kwaliteit in uw woning staan. Bij ons draait alles om ‘giving wood a second life’. p

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.