Wilt u een exclusieve epoxy eettafel kopen, dan bent u bij iQonya op het juiste adres. iQonya biedt een ruim assortiment aan van meer dan tweehonderd exclusieve tafelbladen, die u zelf kunt samenstellen. In ons assortiment vindt u tafelbladen van verschillende houtsoorten waaronder olijf- en cederhout, die geschikt zijn om met epoxyhars te vullen. Het maakt niet of u twee tafelbladen wilt verbinden met epoxyhars om een riviertafel te vorm of dat u uw eettafel volledig wilt onderdoppelen met tungolië. Bij iQonya zijn de mogelijkheden oneindig. 

Epoxy eettafel op maat gemaakt

IQonya biedt de mogelijkheid om uw epoxy tafel op maat te maken. Hierdoor past uw individuele epoxytafel perfect in uw interieur. Ons assortiment bevat tafelbladen in alle maten, waardoor er zeker iets tussen staat dat bij uw interieur past. En als het niet past bij uw wensen, kan het tafelblad bijgesneden worden zodat het wel in uw interieur past.

Ambachtelijke epoxy eettafels

Voor welke exclusieve houtsoort u ook kiest om af te werken met epoxy, elke variant heeft zo zijn eigen uitstraling. Het hout wordt naar uw individuele wensen afgewerkt zodat geen twee epoxy tafels gelijk zijn aan elkaar. Zo creëert u eenvoudig een exclusief interieur in bijvoorbeeld uw woonkamer. Onze producten zijn nergens elders te zien waardoor juist uw ruimte zo uniek wordt. Daarnaast importeren wij alles zelf, om zeker te zijn dat het hout duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Zelf uw epoxy eettafel maken?

U mag zelf bepalen in hoeverre u betrokken wil worden in het proces van het kleurgieten.
Wij gieten een ongeveer 5 millimeter laag epoxy in de door u gewenste kleuren en accenten.
De rest vullen wij met doorzichtige epoxy. Zo ontstaat een prachtige en bijzondere 3D-
structuur. Het resultaat is een uniek, handgemaakt tafelblad: ‘One of a kind’!

Kom langs in de showroom in Zevenhuizen

Bent u ervan overtuigd geraakt dat de mogelijkheden voor een epoxy eettafel bij IQonya ook iets voor u zijn? Neem direct contact met ons op voor een afspraak en bel naar 010 – 202 6516. Samen zoeken wij dan naar een unieke optie die precies past bij uw wensen. Voor u het weet heeft u interieurstukken van bijzondere kwaliteit in uw woning staan. Bij ons draait alles om ‘giving wood a second life’.

    Vraag een offerte aan

    Wil je graag weten wat een op maat gemaakte epoxy tafel, wasbak, salontafel of vergadertafel kost? Vul dan het formulier in en ontvang een offerte van Iqonya. 

    Kun je niet langer wachten en wil je gelijk weten waarop je kunt rekenen? Ga dan naar onze prijzen pagina. Daar vind je meer informatie over hoe de prijzen voor onze tafels zijn opgebouwd. 

    Bekijk alvast de onderstaande video zodat je weet hoe het uitzoeken van een tafel in zijn werk gaat.