IQonya Veenendaal Boomstamtafel op maat

Boomstam wastafelblad op maat Veenendaal

Iqonya levert unieke boomstam Wastafelbladen in Veenendaal, maar we leveren ook ver daarbuiten!

iQonya maakt uw Boomstam wastafelblad op maat
Wij maken uw ideale boomstam wastafelblad precies op maat. u bepaalt zelf de vorm, afmetingen, kleuren, en de houtsoort.

Wij werken met de volgende bijzondere en hoge kwaliteit houtsoorten: jeneverbeshout, eucalyptushout, olijfhout en cederhout.

Naast boomstam wastafelbladen maken wij ook andere soorten meubels van hout met epoxy op maat. Denk aan krukken, salontafels en bankjes. Wij horen graag uw wensen, neem gerust contact op!

Voordelen van de iQonya Boomstam wastafelbladen

IQonya Veenendaal Boomstamtafel op maat

Productie en levering van jouw boomstam wastafelblad op maat

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam wastafelblad moet worden

Bij iQonya maken we jouw wastafelblad compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. We houden u altijd op de hoogte

We laten u het productieproces van de wastafel graag meebeleven {Gedurende de productie van de wastafelblad sturen we u foto’s en statusupdates.} Ook bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken.

3. Thuisbezorgd en montage

De productie- en levertijd van jouw wastafelblad op maat, hangt af van het soort wastafel en de wensen. Een eenvoudige houten wastafel wordt al binnen een paar dagen geleverd.

Mooie resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Wij zijn erg blij

Wij zochten een origineel wastafelblad en na enige tijd online te hebben gezocht kwamen we terecht bij Iqonya. Wij besloten om de winkel direct te bezoeken en éénmaal daar aangekomen keken wij onze ogen uit, prachtige boomstammen! Er werd ruim de tijd genomen om ons verschillende soorten boomstammen te laten zien. Na lang zoeken hebben wij eindelijk een keuze kunnen maken en mochten wij zelf een kleur creëeren door verschillende kleuren met elkaar te mengen. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en met de verleende service!

Tania Aguilera

Wil jij ook een droom wastafel van boomstam op maat?

Kom je uit de regio Veenendaal en zoek je een wastafelblad op maat? We horen graag van je! Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam wastafelblad laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam wastafelbladen door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.