<img class=

Boomstam wastafelblad op maat Moerkapelle

Iqonya levert schitterende boomstam Wastafelbladen in Moerkapelle, maar we leveren ook ver daarbuiten!

iQonya maakt uw Boomstam wastafelblad op maat
Wij maken uw droom wastafelblad precies op maat. Bepaal zelf de vorm, afmeting, kleuren, en welk soort hout.

Wij werken met de volgende bijzondere en hoge kwaliteit houtsoorten: jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout.

Naast wastafelbladen maken wij ook diverse andere meubelen van hout met epoxy voor u op maat. Denk aan krukken, salontafels en bankjes. Wij horen graag uw wensen, neem gerust contact op!

Voordelen van de iQonya Boomstam wastafelbladen

IQonya Moerkapelle Boomstamtafel op maat

Boomstam wastafelblad op maat in 3 stappen

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam wastafelblad moet worden

Bij iQonya maken we jouw wastafelblad compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. We houden u altijd op de hoogte

We houden u graag op de hoogte van de voortgang van uw wastafel! {Gedurende de productie van de wastafelblad sturen we u foto’s en statusupdates.} Ook bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken.

3. thuisgeleverd en gemonteerd

De productie- en levertijd van jouw wastafelblad op maat, hangt af van het soort wastafel en de wensen. Een eenvoudige houten wastafel wordt al binnen een paar dagen geleverd.

Prachtige resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Ga zo door

Vandaag onze prachtige olijfbomenhouten bladen opgehaald voor de badkamer. We zijn er superblij mee. Goed geholpen, alles zoals we het wilden. Prachtig op maat gemaakt. Tussentijds werden we op de hoogte gehouden met foto’s. Klein bedrijf waar je met liefde wordt geholpen.

Rob en Sonja

Wil je ook een boomstam wastafel op maat?

Kom je uit de regio Moerkapelle en zoek je een boomstam wastafelblad op maat? We horen graag van je! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam wastafelblad laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam wastafelbladen door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.