IQonya Katwijk Boomstamtafel op maat

Boomstam wastafelblad op maat Katwijk

Iqonya levert schitterende boomstam Wastafelbladen in Katwijk, maar we leveren ook in andere regio’s!

iQonya maakt uw Boomstam wastafelblad op maat
Wij maken uw gewenste boomstam wastafelblad precies op maat. Bepaal zelf de vorm, afmetingen, kleuren, en de houtsoort.

iQonya werkt met de volgende exclusieve soorten hout: jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout.

Naast boomstam wastafelbladen maken wij ook diverse andere meubelen van hout met epoxy op maat. Denk aan krukken, salontafels en bankjes. Wij horen graag uw wensen, neem gerust contact op!

Voordelen van de iQonya Boomstam wastafelbladen

IQonya Katwijk Boomstamtafel op maat

Boomstam wastafelblad op maat in 3 stappen

1.Geef ons je wensen door

Bij iQonya maken we jouw wastafelblad compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. We houden u altijd op de hoogte

We laten u het productieproces van de wastafel graag meebeleven {Gedurende de productie van de wastafelblad sturen we u foto’s en statusupdates.} Ook bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken.

3. thuisgeleverd en gemonteerd

De productie- en levertijd van jouw wastafelblad op maat, hangt af van het soort wastafel en de wensen. Een simpele houten wastafel wordt al binnen een paar dagen thuisbezorgd.

Prachtige resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Bedankt Iqonya!!

We zijn erg blij met ons tafelblad. Een tafelblad met epoxy. Hij is een one of a kind. Iqonya is een mooi bedrijf, waar de mensen je goed helpen. Zij geven goed advies over de soorten hout die ze hebben. En helpen je ideeën te verwezenlijken, door voorbeelden te laten zien van tafels e.d. Wij hebben iedere dag plezier van onze bartafel.

Patricia De Buck

Ook een prachtige wastafelblad op maat?

Kom je uit de regio Katwijk en zoek je een prachtige boomstam wastafelblad op maat? We horen graag van je! Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam wastafelblad laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam wastafelbladen door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.