<img class=

Boomstam salontafel op maat Nissewaard

Iqonya levert schitterende boomstam Salontafels in Nissewaard, maar we leveren ook ver daarbuiten!

iQonya maakt uw Boomstam Salontafel
Wij maken uw droom epoxy tafel precies op maat. Bepaal zelf de vorm, afmeting, kleuren, en de houtsoort.

Wij werken met de volgende exclusieve houtsoorten: jeneverbeshout, eucalyptushout, olijfhout en cederhout.

Naast salontafels maken wij ook diverse andere meubelen van hout met epoxy voor u op maat. Denk aan krukken, wastafelbladen en bankjes. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden. We horen graag van u!

Voordelen van de iQonya Boomstam salontafels

IQonya Nissewaard Boomstamtafel op maat

Boomstam salontafel op maat in 3 stappen

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam salontafel moet worden

Bij iQonya maken we jouw tafel compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. Volg het proces zelf

We laten u het productieproces van de tafel graag meebeleven {Gedurende de productie van de Boomstam Salontafel sturen we u foto’s en statusupdates.} Tevens bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken. Wanneer u een tafel met epoxy heeft besteld, Kan u zelf meedoen met het gieten van de epoxy.

3. Thuisbezorgd en montage

De productietijd en levering van jouw salontafel op maat, hangt af van het soort salontafel en de wensen. Een eenvoudige houten salontafel wordt al binnen enkele dagen opgeleverd. Een complexe salontafel met epoxy duurt 2 tot enkele weken. Wanneer de salontafel af is, bezorgen (en monteren) we hem netjes bij je thuis in Nissewaard of omgeving!

Prachtige resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Elke tafel is uniek

Wij waren op zoek naar een tafel waarvan er niet 13 in een dozijn zitten zoals bij de grote meubelzaken. Bij Iqonya hebben we die zeker gevonden. Elke tafel is uniek door vorm, houtsoort en kleur. Wat wij erg leuk vonden is dat we zelf de epoxy konden gieten zodat het ook echt je eigen project is. Het was een investering, maar we gaan hier zeker lang plezier van hebben.

Joyce Vellekoop

Wil jij ook een droom salontafel van boomstam op maat?

Kom je uit de regio Nissewaard en zoek je een salontafel op maat? We horen graag van je! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam salontafel op maat laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam salontafels op maat door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.