IQonya Capelle aan den Ijssel Boomstamtafel op maat

Boomstam salontafel op maat Capelle aan den Ijssel

Iqonya biedt prachtige boomstam Salontafels in Capelle aan den Ijssel, maar we leveren ook in andere regio’s!

iQonya maakt uw Boomstam Salontafel
Wij maken uw gewenste boomstam salontafel precies op maat. u bepaalt zelf de vorm, afmeting, kleuren, en de houtsoort.

iQonya werkt met de volgende bijzondere en hoge kwaliteit soorten hout: jeneverbeshout, eucalyptushout, olijfhout en cederhout.

Naast salontafels maken wij ook andere soorten meubels van hout met epoxy op maat. Denk aan krukken, wastafelbladen en bankjes. Wij horen graag uw wensen, neem gerust contact op!

Voordelen van de iQonya Boomstam salontafels

IQonya Capelle aan den Ijssel Boomstamtafel op maat

Productie en levering van jouw boomstam salontafel op maat

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam salontafel moet worden

Bij iQonya maken we jouw tafel compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. We houden u altijd op de hoogte

We laten u het productieproces van de tafel graag meebeleven {Gedurende de productie van de salontafel sturen we u foto’s en statusupdates.} Tevens bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken. Wanneer u een tafel met epoxy heeft besteld, Kan u zelf meedoen met het gieten van de epoxy.

3. Thuisbezorgd en montage

De productie- en levertijd van jouw salontafel op maat, hangt af van het soort salontafel en de wensen. Een simpele houten salontafel wordt al binnen een paar dagen thuisbezorgd. Een complexe salontafel met epoxy duurt 2 tot enkele weken. Wanneer de salontafel afgerond is, bezorgen (en monteren) we hem netjes bij je thuis in Capelle aan den Ijssel of omgeving!

Mooie resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Ga zo door

Vandaag onze prachtige olijfbomenhouten bladen opgehaald voor de badkamer. We zijn er superblij mee. Goed geholpen, alles zoals we het wilden. Prachtig op maat gemaakt. Tussentijds werden we op de hoogte gehouden met foto’s. Klein bedrijf waar je met liefde wordt geholpen.

Rob en Sonja

Ook een prachtige salontafel op maat?

Kom je uit de regio Capelle aan den Ijssel en zoek je een prachtige boomstam salontafel op maat? We horen graag van je! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam salontafel op maat laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam salontafels op maat door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.