Koop industriële en boomstamtafels online

De kwaliteit van iQonya’s boomstamtafels

Welkom bij de webshop van iQonya, hieronder vind je onze uitgebreide collectie van boomstamtafels, industriële tafels, wood art en houten tafelaccessoires.

Wij bieden als eerste en enige op de Nederlandse markt boomstamtafels en interieurproducten van de volgende houtsoorten aan: olijf, jeneverbes, eucalyptus en ceder. Hierdoor is elke tafel en product uniek van vorm en is er veel variatie in ons assortiment. In onze webshop kunt u online de individuele tafels en accessoires bekijken en eventueel kopen. Voor tafels is maatwerk mogelijk en de prijzen voor tafels zijn exclusief poten en afwerking.

Olijfhouten tafelaccessoires en snijplanken

Naast onze collectie van boomstamtafels en industriële tafels heeft iQonya ook een uitgebreide collectie van tafelaccessoires, zoals snijplanken, decoratie en theelichthouders van olijfhout. Net als de boomstamtafels van iQonya zijn deze ook uniek van vorm en geven de olijfhouten tafelaccessoires en snijplanken een perfecte sfeer aan uw woonkamer. Voor deze producten geldt er een gratis verzending boven bestellingen van 50 euro.