Exclusieve Boomstam Salontafels van iQonya 2018-12-09T14:03:12+02:00

Exclusieve Boomstamtafels / Salontafels van iQonya

Bent u op zoek naar een salontafel, die gesneden is uit één stuk hout? Dan bent u bij iQonya op de juiste plek. Wij bieden u bijzondere meubels die niet elders verkrijgbaar zijn. Wanneer u een ruimte een unieke uitstraling wilt geven, bijvoorbeeld met een bijzondere salontafel, zorgen wij hiervoor. Mede doordat onze producten een bijzonder natuurlijke uitstraling hebben. Zeker ook omdat onze artikelen uit eigen voorraad komen en dus niet snel op andere plekken te vinden zijn.

Salontafels gesneden uit één stuk hout

Als uw voorkeur uitgaat naar een salontafel, heeft u bij ons een ruime keuze. Daarbij moet vooral ook bedacht worden dat er verschillende soorten boomstammen en houtsoorten gebruikt worden voor onze salontafels. Dit maakt dat onze salontafels elk hun eigen uitstraling hebben en er daardoor geen twee van hetzelfde item te vinden zijn.

Verrijk uw woonkamer met de salontafels van iQonya

Wilt u een echte eye catcher in de vorm van een salontafel in uw woning zetten?  In alle gevallen bieden onze boomstam- en salontafels dé uitkomst. Bekijk alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben online of bezoek de winkel.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

Wilt u meer weten over ons aanbod? Kom dan eens bij iQonya op de Venkelbaan 49 in Capelle a/d Ijssel langs of bel naar 010 – 202 6516. U maakt zo direct een afspraak. Door onze flexibele openingstijden is het mogelijk om onze showroom voor u te openen wanneer het u uitkomt. Alle reden om direct met ons in contact te treden.

Exclusieve Boomstam Salontafels van iQonya Overall rating: ★★★★★ 5 based on 3 reviews
5 1