Chat with us, powered by LiveChat

Eigen import

Eigen import 2019-01-25T13:29:11+02:00

Eigen import van Exclusieve Boomstamtafels

Uw houten tafel en andere meubels worden op ambachtelijke en duurzame manier geproduceerd in Turkije en hierna geëxporteerd naar onze groothandel in Nederland. iQonya is tevens de enige en eerste importeur en producent van meubels van de volgende houtsoorten: jeneverbes-,eucalyptus-, ceder- en olijfhout. Hierdoor onderscheidt het zich geheel van andere producenten en importeurs die alleen houtsoorten uit Zuid-Azië aanbieden. Doordat wij alles zelf produceren en importeren, kunnen wij onze exclusieve producten voor zeer scherpe prijzen aanbieden aan consumenten en zakelijke klanten.

Kies voor een unieke houten tafel in onze groothandel

Als u kiest voor een houten tafel in onze groothandel, bent u verzekerd van een uniek meubelstuk. Dit komt omdat uw tafel wordt gemaakt uit één stuk hout, want elke boom ziet er immers anders uit. Al onze stukken zorgen voor een unieke en moderne uitstraling. Bekijk snel de decoratiemogelijkheden in de webshop voor uw interieur.

Neem contact op

Onze groothandel biedt zeer scherpe prijzen voor consumenten die een houten tafel zoeken en zakelijke klanten die exclusieve producten willen aanbieden aan hun eigen klanten. Geïnteresseerd? Neem contact op door te bellen naar 010 – 202 6516 of bezoek onze showroom. Hier kunt u onze collectie van meer dan 200 exclusieve boomstamtafels bekijken.

Geïnteresseerd?

Eigen import Overall rating: ★★★★★ 5 based on 2 reviews
5 1