Chat with us, powered by LiveChat

Exclusieve Boomstam Eettafels

Exclusieve Boomstam Eettafels 2019-02-09T21:11:06+02:00

Exclusieve Boomstamtafels / Eettafels van iQonya

Bent u op zoek naar een eettafel, die gesneden is uit één stuk hout? Dan bent u bij iQonya op de juiste plek. Wij bieden u bijzondere meubels die niet elders verkrijgbaar zijn. Wanneer u een ruimte een unieke uitstraling wilt geven, bijvoorbeeld met een bijzondere eettafel, dan zorgen wij hiervoor. Mede doordat onze producten een bijzonder natuurlijke uitstraling hebben. Zeker ook omdat onze artikelen uit eigen voorraad komen en dus niet snel op andere plekken te vinden zijn.

Eettafels gesneden uit één stuk hout

Als uw voorkeur uitgaat naar een eettafel, heeft u bij ons een ruime keuze. Daarbij moet vooral ook bedacht worden dat er verschillende soorten boomstammen en houtsoorten gebruikt wordt voor onze eettafels. Dit maakt dat onze eettafels elk hun eigen uitstraling hebben en er daardoor geen twee van hetzelfde item te vinden zijn.

Verrijk uw woonkamer met de eettafels van iQonya

Wilt u een echte eye catcher in de vorm van een eettafel in uw woning zetten?  In alle gevallen bieden onze boomstam- en eettafels dé uitkomst. Bekijk alle mogelijkheden die wij u te bieden hebben online of bezoek de winkel.

Maak een afspraak met een van onze medewerkers

Wilt u meer weten over ons aanbod? Kom dan eens bij iQonya op de Venkelbaan 49 in Capelle a/d Ijssel langs of bel naar 010 - 202 6516. U maakt zo direct een afspraak. Door onze flexibele openingstijden is het mogelijk om onze showroom voor u te openen wanneer het u uitkomt. Alle reden om direct met ons in contact te treden.

Exclusieve Boomstam Eettafels Overall rating: ★★★★★ 5 based on 2 reviews
5 1