Wilt u een exclusieve epoxytafel kopen, dan bent u bij iQonya bij het juiste adres. iQonya biedt een assortiment aan van meer dan 200 exclusieve tafelbladen, die op maat gemaakt kunnen worden. In ons assortiment vindt u tafelbladen van verschillende houtsoorten, die perfect zijn om met epoxy te vullen. 

Epoxytafel op maat gemaakt

IQonya biedt de mogelijkheid om uw epoxytafel op maat te maken. hierdoor past uw individuele epoxytafel perfect in uw interieur, waardoor de tafel de perfecte individuele sfeer creëert. Ons assortiment bevat tafelbladen in alle maten, waardoor er zeker iets tussen staat dat bij uw interieur past. En als het niet past kunnen het tafelblad bijsnijden zodat het wel in uw interieur past. 

Ambachtelijk met de hand gemaakte epoxytafels

Voor welke exclusieve houtsoort u ook kiest om af te werken met epoxy, elke variant heeft zo zijn eigen uitstraling en omdat alles ambachtelijk met de hand gemaakt wordt, zijn geen twee epoxytafels gelijk aan elkaar. Zo creëert u eenvoudig een exclusief interieur in bijvoorbeeld uw woonkamer. Onze producten zijn nergens elders te zien waardoor juist uw ruimte zo uniek wordt. Daarnaast importeren wij alles zelf, om zeker te zijn dat het hout duurzaam en van hoge kwaliteit is.

Kom langs in de showroom in Capelle aan den IJssel

Bent u ervan overtuigd geraakt dat de mogelijkheden voor een epoxytafel bij IQonya ook iets voor u zijn? Neem direct contact met ons op voor een afspraak en bel naar 010 – 202 6516. Samen zoeken wij dan naar een unieke optie die precies past bij uw wensen. Voor u het weet heeft u interieurstukken van bijzondere kwaliteit in uw woning staan. Bij ons draait alles om ‘giving wood a second life’. 

Contact

e-mail: info@iqonya.nl tel:0102026516 whatsapp:0624903392

epoxytafel kopen
5,0 rating based on 12.345 ratings
Overall rating: 5 out of 5 based on 3 reviews.