<img class=

Boomstam wastafelblad op maat Breda

Iqonya biedt schitterende boomstam Wastafelbladen in Breda, maar we leveren ook in andere regio’s!

iQonya maakt uw Boomstam wastafelblad op maat
Wij maken uw ideale boomstam wastafelblad precies op maat. Bepaal zelf de vorm, afmeting, kleurstellingen, en de houtsoort.

iQonya werkt met de volgende exclusieve soorten hout: jeneverbes-, eucalyptus-, ceder- en olijfhout.

Naast boomstam wastafelbladen maken wij ook andere soorten meubels van hout met epoxy voor u op maat. Denk aan krukken, salontafels en bankjes. Bel of mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden. We horen graag van u!

Voordelen van de iQonya Boomstam wastafelbladen

IQonya Breda Boomstamtafel op maat

Boomstam wastafelblad op maat in 3 stappen

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam wastafelblad moet worden

Bij iQonya maken we jouw wastafelblad compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. Volg het proces zelf

We houden u graag op de hoogte van de voortgang van uw wastafel! {Gedurende het maken van de Boomstam wastafelblad sturen we u foto’s en statusupdates.} Tevens bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken.

3. Thuisbezorgd en gemonteerd

De productie- en levertijd van jouw wastafelblad op maat, hangt af van het soort wastafel en de wensen. Een simpele houten wastafel wordt al binnen enkele dagen geleverd.

Mooie resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Elke tafel is uniek

Wij waren op zoek naar een tafel waarvan er niet 13 in een dozijn zitten zoals bij de grote meubelzaken. Bij Iqonya hebben we die zeker gevonden. Elke tafel is uniek door vorm, houtsoort en kleur. Wat wij erg leuk vonden is dat we zelf de epoxy konden gieten zodat het ook echt je eigen project is. Het was een investering, maar we gaan hier zeker lang plezier van hebben.

Joyce Vellekoop

Wil jij ook een droom wastafel van boomstam op maat?

Kom je uit de regio Breda en zoek je een boomstam wastafelblad op maat? We horen graag van je! Vul het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam wastafelblad laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam wastafelbladen door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.