IQonya Alphen aan den Rijn Boomstamtafel op maat

Boomstam salontafel op maat Alphen aan den Rijn

Iqonya levert unieke boomstam Salontafels in Alphen aan den Rijn, maar we leveren ook in de rest van Nederland!

iQonya maakt uw Boomstam Salontafel
Wij maken uw droom epoxy tafel precies op maat. u bepaalt zelf de vorm, afmetingen, kleuren, en de houtsoort.

iQonya werkt met de volgende bijzondere en hoge kwaliteit soorten hout: jeneverbeshout, eucalyptushout, olijfhout en cederhout.

Naast boomstam salontafels maken wij ook andere soorten meubels van hout met epoxy voor u op maat. Denk aan krukken, wastafelbladen en bankjes. Wij horen graag uw wensen, neem gerust contact op!

Voordelen van de iQonya Boomstam salontafels

IQonya Alphen aan den Rijn Boomstamtafel op maat

Productie en levering van jouw boomstam salontafel op maat

1.Vertel ons hoe jouw Boomstam salontafel moet worden

Bij iQonya maken we jouw tafel compleet op maat. Alles is mogelijk! Vertel ons jouw gewenste afmetingen, vorm, houtsoort, kleurstelling. Dit kan telefonisch, maar u bent ook van harte welkom in de showroom in Zevenhuizen om de mogelijkheden te bespreken.

2. We houden u altijd op de hoogte

We houden u graag op de hoogte van de voortgang van uw tafel! {Gedurende het maken van de Boomstam Salontafel sturen we u foto’s en statusupdates.} Tevens bent u van harte welkom om in onze werkplaats mee te kijken. Wanneer u een tafel met epoxy heeft besteld, Kan u zelf meedoen met het gieten van de epoxy.

3. Thuisbezorgd en montage

De productie- en levertijd van jouw salontafel op maat, hangt af van het soort salontafel en de wensen. Een simpele houten salontafel wordt al binnen enkele dagen geleverd. Een complexe salontafel met epoxy duurt 2 tot enkele weken. Wanneer de salontafel af is, leveren (en monteren) we hem netjes bij je thuis in Alphen aan den Rijn of omgeving!

Prachtige resultaten en tevreden klanten

Een fraai stuk vakwerk!!

Surfend op het internet kwamen we op de site van iQonya en op ons verzoek om informatie werd per omgaande gereageerd. Het bezoek aan de werkplaats / showroom was al even verrassend omdat de eigenaar niet alleen mails snel beantwoordt, zij maakt ook zelf de tafels. Met haar hebben we een mooi deel van een olijfboom uitgezocht en daarvan zijn twee wastafels gemaakt. Het hout is mooi afgewerkt en de holle ruimten vakkundig met epoxy opgevuld. Eenmaal in de badkamer geeft dat alles een bijzonder effect: in de betegelde ruimte komt de warme kleur van het olijfhout mooi tot zijn recht.

Connie Pijls

Bedankt Iqonya!!

We zijn erg blij met ons tafelblad. Een tafelblad met epoxy. Hij is een one of a kind. Iqonya is een mooi bedrijf, waar de mensen je goed helpen. Zij geven goed advies over de soorten hout die ze hebben. En helpen je ideeën te verwezenlijken, door voorbeelden te laten zien van tafels e.d. Wij hebben iedere dag plezier van onze bartafel.

Patricia De Buck

Wil je ook een (Epoxy) boomstam salontafel op maat?

Kom je uit de regio Alphen aan den Rijn en zoek je een salontafel op maat? We horen graag van je! Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

    Boomstam salontafel op maat laten maken in jouw regio?

    iQonya levert Boomstam salontafels op maat door heel Nederland. We doen dit vanuit Zevenhuizen, nabij Rotterdam en Gouda. Je bent van harte welkom in onze showroom en werkplaats!

    Bekijk hier verder onze specifieke locatiepagina’s. Klik op jouw provincie, zie je jouw gemeente er niet tussen staan? Geen probleem, we leveren overal! Neem gerust contact met ons op.